BLI MED

EKTE er en norsk organisasjon som genererer inntekter, men som også støttes av et fellesskap av givere som finansierer utvikling og skalering av EKTE praksiser, samlinger og kurs, i tråd med grunnlaget som EKTE er bygget på. 

MEDLEMSKAP

KOMMER SNART!

Bli medlem i EKTE Frukthage og støtt utviklingen av EKTE med et månedlig abonnement. Det vil gi deg tidlig tilgang på podcast-episoder, månedlige samlinger, Dialogos-prakisiser og mer! 

Meld deg opp med mailen din i dag – og vær den første til å få vite når medlemskapet lanseres!

 

STØTT EN NY
BEGYNNELSE

Du kan gi et økonomisk bidrag direkte til EKTE om du ønsker og har mulighet. 

All økonomisk støtte går til utvikling av EKTE praksiser, samlinger og kurs som vil fasiliteter for oppbygging av ekte fellesskap og deltakelse sammen med andre i håndtering og adressering av meningskrisen. 

 

FRIVILLIG

Vi ønsker å bygge et team av frivillige som kan bidra til å gjøre arbeidet med EKTE tilgjengelig til et bredere publikum på tvers av disipliner og demografier. Det er vårt håp at dette teamet kan komme sammen i et fellesskap som er meningsfullt og utviklende for både EKTE så vel som for hver enkelt.

KONTAKT

Tusen takk for din interesse for å støtte vårt arbeid med EKTE! Vær tydelig i din melding om du ønsker å samarbeide, være frivillig, donere eller utforske andre måter å støtte på.

Følg oss på sosiale medier, lik og del innhold og hjelp oss å nå ut til flere for å skape en EKTE-bevegelse. Du kan også bidra ved å gi oss en anmeldelse på Spotify eller Apple podcast. 

 

All støtte tas imot med stor takknemlighet og ydmykhet. Sammen kommer vi et sted hver enkelt ikke hadde kommet alene.