HVA ER EKTE

EKTE er et akronym for et kall til eventyr. Alle som noen gang har begitt seg ut på en ekte, autentisk vei, uten å vite med sikkerhet hva som blir resultatet – har valgt å ta et kall til eventyr. Det er hvor kreativitet, inspirasjon og aspirasjon kommer sammen i et valg basert på hvem vi kan bli.

 

EKTE er en plattform med mål om å bringe tilbake autentiske relasjoner bygget på ekte samtaler. Det er basert på hovedtesen om at vi i dag har mistet evnen til å ha ekte samtaler. Vi inviterer deg til å bli med på eventyr og gjenopprette og gjenskape denne evnen – som med rette kan sies å være roten til menneskehetens suksess

 

BLI KJENT MED EKTE

OLA FRETHEIM BRANDSRUD

Medgrunnlegger og strategisk leder

Ola er en erfaren medie- og kommunikasjonsrådgiver som har jobbet med noen av Norges største merkevarer. Etter nesten 10 år med suksessfull utvikling innen næringslivet, valgte han gründerveien. 

De siste tre årene har han jobbet med utviklingen av EKTE, spesielt forretningsmodell og media- og strategiutforming. Han er en betydelig bidragsyter som forskningsassistent og samtalepartner til boken, Oppvåkning fra meningskrisen – Et kall til eventyr, som er grunnlaget EKTE er bygget på. Ved å utforske kroppslige former for mindfulness praksiser, hovedsakelig jit-jitsu, har han også tilegnet seg en dypere forståelse av hvordan å forbedre kognisjon og implisitt læring gjennom en flow-tilstand. 

Ola bruker sin tid til å undersøke ideer og konsepter, studere praksiser for dialog og autentisk relasjonsbygging, skrive dikt, produsere podcaster, og utvikle driften og mediestrategien til EKTE – alt med mål om å adressere, håndtere og skape gode løsninger på det som kan kalles en meningskrise i Vesten.  

MAROA IREN MAHGOUB

Medgrunnlegger og kreativ leder

Maroa er essayist og estetiker som har jobbet som freelance tekstforfatter i over 10 år mens hun har reist verden rundt. Med sin bakgrunn innen markedskommunikasjon har hun bygget opp sin egen nettside med over 100 reise- og livsstilsartikler, i tillegg til å ha designet og gitt ut to kleskolleksjoner. 

Hun er lidenskapelig opptatt av utvikling og læring, og har drevet selvstudier innen filosofi, kognitiv vitenskap og systemtenkning de fire siste årene. Det har resultert i mange essays, og det fullstendige resultatet ble hennes første bok, Oppvåkning fra meningskrisen – Et kall til eventyr. Den er skrevet i samarbeid med Ola og gjør grundig rede for grunnlaget som EKTE er bygget på. 

Maroa bruker sin tid til å undersøke ideer og konsepter, studere praksiser for dialog og autentisk relasjonsbygging, skrive artikler og essay, produsere podcaster, og utvikle den estetiske siden av EKTE – alt med mål om å adressere, håndtere og skape gode løsninger på det som kan kalles en meningskrise i Vesten.  

STØTT EN NY
BEGYNNELSE

EKTE søker å øke kunnskap og forståelse av meningskrisen i Vesten, og utvikle praksiser, samlinger og kurs som fasiliterer for oppbygging av ekte fellesskap, og skaper praktiske resultater i den virkelige verden. 

Sammen kommer vi et sted hver enkelt ikke hadde kommet alene.